Prøv det af med nogle smedejernslåger

Hvad har du derhjemme nu af låger, hvis du da har nogle?
Det er jo ikke alle, der har den slags, og det er jo heller ikke alle, der et sted, hvor man overhovedet kan sætte den slags op, hvorfor man af gode grunde lader være.
Måske har man nogle, som der kræver meget tid at vedligeholde, fordi det er nogle låger af træ, som man hele tiden skal male efter, og så skal man give dem noget træbeskyttelse, og det ender man med at gøre en dag, hvor det regner bagefter, selvom det ikke var meldt.
Man kunne have taget den låge af og malet den indenfor, men det så ellers ikke ud til, at det trak op til regn.
Da det så lykkes dig at male den trælåge, så sætter du den flot op – bare for at se den blive blæst i stykker ved næste større blæsevejr.
Der er vist ikke andet for, end at du må overveje, om det ikke var på tide at bruge en smedejernslåge eller flere af samme slags, hvor der er plads til dem.

Smedejernslåger er tit bare bedre

Så kan du nok udskifte de nuværende låger med nogle af smedejern, men det kan også være, du faktisk skal hen at have udskiftet hele hegnet også, for det giver mest mening for en.

Det kan jo også være, at det bare ser bedst ud på den måde, at man får det hele til at være i samme materiale, så man får et ensrettet udtryk.
Det ser nemlig ikke altid godt ud, at man har forskellige materialer, som der er sat sammen til at udgøre disse partier, som man har udenfor, og det kan jo netop føre med sig, at man skal vedligeholde dem på forskellige måder og på forskellige tidspunkter, og det gør det bare besværligt.
Så man kan lige så godt gå all in, hvor man sørger for, at det hele er af jern.
Der vil være en stor chance for, at du kommer til at sætte så meget pris på det her, at det vil være mærkeligt at forestille sig, at dine låger skulle være af andet end smedejern fremover.