ProFacto, profacto.dk, Certificeret Microsoft Partner, Navision, ERP system

ProFacto, profacto.dk, Certificeret Microsoft Partner, Navision, ERP system er en af de mange ting, som man kan vælge og dykke dybere ned i hvad ens virksomhed angår. Der er rigtig mange online løsninger, som gør sig gældende her på markedet i dag. Det handler bare om, at man finder frem til dem som giver god mening for en og bruge nogle penge på. Man kan ikke bare feje teknologien under måtten længere.

Mange er blevet brændt på, at de ikke ville investere i teknologien til og starte med, og havde håbet på det bare vare en dille som kom og gik igen. Det har jo så bare vist sig slet ikke og være tilfældet, og nu er der nogle som er fanget med oldtidens systemer og måder at gøre tingene på. det bliver man altså også bare overhalet indenom af, hvad angår konkurrerende virksomheder der er yngre og mere omstillingsdygtige.

Afdelinger som kan kommunikere med hinanden

En virksomhed er delt op i flere afdelinger, og jo bedre de afdelinger snakker sammen, jo bedre resultater kan man få ud af det i sidste ende. Det er også noget man kan takke teknologien for, da det også tilbyder en masse smarte måder og kontrollere det. Microsoft Dynamics NAV som er en platform der samler alle afdelinger på nettet, hvor man kan tilgå fra alle steder i virksomheden, har man også mulighed for at dele og bruge data meget hurtigere.

i stedet for man render rundt fra top til bund for at dele beskeder ud eller lignende, kan man bare sende rundt på platformen her og sørge for at alle får samme besked. Dertil kommer der også et hav af andre muligheder, som følger med når det er man får systemer som dette implementeret i virksomheden. Bliv meget klogere på hvad du går ind til, når du undersøger løsninger som denne platform nærmere. Det kan med garanti bringe noget godt til din virksomhed her i dag.