Alt om tomater

Der er mange grunde til, at tomater er sådan en god grøntsag at bruge. For det første er de utroligt alsidige. Du kan putte dem i salater, pastaretter, pizzaer, sandwiches – du kan gøre hvad som helst, og tomater vil gøre det bedre. De findes også i mange forskellige former og størrelser, lige fra arveligt tomater til cherrytomater og romatomater. Uanset hvad mit humør er, er der altid en tomat derude, som er perfekt til mig

Tomater er også fyldt med næringsstoffer, som er vigtige for mit helbred. De er en god kilde til A- og C-vitamin, kalium og lycopen – en antioxidant, som er blevet forbundet med at reducere risikoen for hjertesygdomme og visse typer kræft. Så de gør ikke kun mine smagsløg glade, men de er også med til at holde mig sund!

Så har du brug for en grøntsag i din næste pastaret, eller måske sandwich.