Smarte gardiner skal du da også eje!

Så sidder man der og læser en god bog, men så kigger solen frem udenfor, efter at have været bag skyerne længe. Normalt er man glad for sådan et “besøg” af solen, men lige nu er det faktisk ubelejligt, for den stråler alt for meget på en, så man dårligt kan se, hvad man læser. Og det her er ens bedste læseplads, så man gider ikke sætte sig et andet sted hen – for så har solen på en eller anden måde også vundet, og selvom naturen vinder i sidste ende, så vil man gerne vinde det her slag.
Der er desværre kun én ting at gøre, og det er at rejse sig for at trække gardinerne for, men det kræver lidt at få ens krop op at stå, og man bøvler så også længe med det gardin, og når man vender sig om, så er der en af ens unger, der har taget ens plads.
Når man endelig får jaget ungen væk, så kan man ikke finde den gode måde at sidde på igen.
Der er kun én ting at gøre: Man må få sig nogle smart gardiner

Med smart gardiner genvinder du kontrollen

Som du nok kan se på billedet, så er det den slags gardiner, som du kan kontrollere med en fjernbetjening, og så er der også mindre bøvl, da elektronikken sørger for, at gardinet ikke filtrer sig sammen eller lignende.
Man kan bruge god tid på at finde den rette indstilling, hvor man tidligere måtte acceptere med en mindre god funktion, fordi man opgav at “slås” med gardinet, mens man stod op.
Og man er derfor også mere tilbøjelig til at rette til løbende, da man kan gøre det fra, hvor man sidder eller ellers lige er, så længe betjeningsenheden kan nå med signalet.
Selvfølgelig kræver det så også lige, at du har husket at tage fjernbetjeningen med dig, men selv hvis du har glemt den, og får fundet den frem, så HAR du den jo på dig nu, så du kan rette gardinerne til løbende, hvis du lige vil ændre det senere, så du slipper for at skulle rejse dig op for at gøre det.