Tuborg Classic

Nogen vil sige, at øl er øl, men det passer ikke, for en rigtig ølkender, kan godt smage forskel på om det er Carlsberg eller Tuborg. Nu er min favorit Tuborg classic ikke at jeg ikke kan lide andre former for øl, men det er som oftest den jeg køber, når jeg køber øl til de varme solskinsdage. Nu er øl en vare jeg godt kan undvære, men når jeg af og til syntes at mit lager af øl og vin skal fyldes op, så tager jeg lige et smut ned til grænsen, og tager de tilbud der er – så når der er tilbud på 3 kasser Classic øl, så kigger jeg lige efter om der også er andre ting der gør, at det kan betale sig at køre ned til grænsen, for nu er benzinpriserne steget en del, og det er ikke lige så billigt at køre til grænsen som tidligere.

Nogen gange når jeg er nede ved Poetzsch i Padborg, så kan jeg godt finde på lige at køre over grænsen, for at hente andre attraktive tilbud når nu jeg alligevel er i Padborg for at hente mine Tuborg Classic – og så kan det betale sig for mig at tage turen.
Mange gange gør vi det også til en hel dagstur, hvor vi har bestilt det hele hjemmefra, og så hygger os og tager en udflugt med seværdigheder og god mad, og så henter vi lige vores varer inden vi kører hjemad igen.
Andre gange, så kan jeg også godt have en bestilling med fra mine venner på Sjælland, og så er der læs på, når turen går hjemad – for det er ikke kun Tuborg Classic der købes ind – mange dagligdagsvarer og især rengøringsmidler er væsentligt billigere her end hos den lokale brugs, så når vi så alligevel tager turen, kan vi lige så godt, fylde alle depoterne op, turen er jo den samme, om vi køber lidt eller meget.
I år tror jeg nok jeg har drukket en del flere Tuborg Classic end jeg plejer, men det skyldes den lange og varme sommer som vi har haft i år, og så er en dejlig kold øl bare lige sagen.