Wallstickers til gamerværelset

Det er nemt at dekorere et værelse eller en stue med det man kalder wallstickers – og når man kommer ind på de rigtige sider hvor der er et kæmpe udbud af forskellige wallstickers med både motiver og tekster, så er man landet i slaraffenland. Jeg har for nylig indrettet et gamerværelse til sønnen – og her faldt jeg for en række wallstickers med billeder og tekster der hed eat game sleep repeat sticker, det var genialt, for det er lige det, de der gamere glemmer – nemlig at spise, spille, sove og så forfra – et eller andet sted burde der også have været en der hed pause med familien, men den kan vi selv lave og hænge op ovenover. Men jeg kender det jo også fra mig selv, når jeg sidder og arbejder foran min pc og laver nogle kreative PowerPoints, så kan jeg også glemme tiden og at jeg er sulten og træt – så selv for mig giver “eat game sleep repeat” mening.

Jeg syntes at de her gamer stickers fra smartstickers.dk er sjove og når nu den her gamer verden er kommet, så kan man lige så godt lave sjov ud af det. Nu var det ikke lige den eneste gamer wallstickers der var, for jeg tror ikke jeg har set så mange forskellige wallstickers som jeg så på denne hjemmeside – og jeg blev da også inspireret til at gå i gang med at ordne flere af vores værelser, og få skiftet nogle af de kedelige billeder ud med nogle fede wallstickers med sjove billeder og tekster.
Jeg har især øje for nogle af de husregler der er på siden, for nogen af dem giver rigtig god mening i forhold til vores værdier i vores hjem – blandt andet den der er om regler for køkkenet, hvor man lægger sin telefon væk og hjælper med til at rydde op.
Jeg syntes at de wallstickers vi fik til gamer værelset var af en sådan god kvalitet at man sagtens kunne sætte dem op i et køkken eller vådrum, uden at de tog skade – så derfor bliver mit næste projekt køkkenet.